Wilujeng kéngingkeun!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    about

Yuhuan WINS Electric Co., Ltd. perenahna di Pulo Yuhuan, katelah "Taman Laut" kalayan pemandangan anu indah sareng transportasi anu merenah; perusahaan sakitar 100 kilométer ti Bandara Wenzhou, 150 kilométer ti Bandara Ningbo, sareng 300 kilométer ti Bandara Shanghai. Perusahaan parantos ngadegkeun tim panilitian téknis sareng bakat pangwangunan anu saé. Produkna dirancang sacara mandiri dina hal struktur, mesin, sareng prinsip listrik ..

BERITA

news

Dina raraga nyiptakeun produk anu saé kualitasna, kami ngahijikeun desain produk sareng budaya perusahaan, ngusahakeun kontinyu dina detil, sareng ngudag téma "desain anyar, karajinan anu hadé, sareng kepraktisan".

Otoritas Kompetisi sareng Pasar Inggris nyarioskeun dinten Salasa yén éta ngondang koméntar ngeunaan Parisi Nasional Grid PLC pikeun akuisisi PPL WPD ...
“Comfortable electricity” should have “big power grid”
Laporan: Luyu sareng panyebaran hasil ngahijikeun Tatar Grid Corporation of China, Jilin Electric Power Co., Ltd. aktip ngamajukeun tran ...